De week in het kort #5 + WINNAAR

Voor de lezers die mijn blogs goed bijhouden die hebben vast gezien dat vorige week de week in het kort er niet is op komen te staan. Het was de dag dat ik naar ShowUp ging, het was een leuke gezellige maar ook een hele lange dag, vandaar dat ik hem deze week weer op pak.

De dag na ShowUp, dit was vooral alle visitekaartjes sorteren, afspraken die gemaakt zijn op het evenement noteren en de foto’s bekijken en bewerken. Dit was nog best wel een klus, maar uit eindelijk is het wel gelukt. Daarna een top vijftien samengesteld en die gemaakt tot een blog. Volgens mij was ik nog nooit zo lang met een blog bezig. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik best wel kapot was na twee dagen intensief bezig zijn.

De dinsdag, ik begon me al niet zo lekker te voelen, maar toch was het tijd om naar Zwolle te rijden, omdat ik een gesprek had bij de arboarts. Eigenlijk kwam hier niet zoveel uit dan dat we al wisten, het is nu van belang dat we gewoon doorgaan met spoor twee een ik moet naar de dokter om me verder te helpen hoe ik met mijn fibromyalgie om kan gaan. Ik ben benieuwd, ik hoor van mensen om me heen die deze ziekte ook hebben, dat het ze niet echt helpt. Maar goed we stappen er weer blanco in, hopelijk mag het wel een beetje voor mij helpen.

s’ Avonds zijn mijn vriend en ik na een lange tijd weer eens uiteten geweest. Dit is soms best nog wel een opgave om een restaurant te vinden die we beide goed vinden en betaalbaar is. Ronald is een kok en heeft al in heel veel restaurants/ hotels gewerkt, ook met sterren. Hij houd van een heel ander soort eten dan ik. Hij houd van modern Frans en ik hou wel van het bourgondische eten (bijvoorbeeld Italiaans). Maar waar we nu heen waren geweest (restaurant Zuidbarge) was van beide wat. Ik vond vooral het voorgerecht echt super lekker een carpaccio maar dan iets anders dan dat ik hem kende. Had er ook een foto van gemaakt, jammer genoeg niet een super mooie, maar dan heb je een idee hoe het er uit zag. Jum jum, daar kan je mij wel voor wakker maken.

uiteten

En eigenlijk de rest van de week was mijn bed mijn vriend. Niet om lui te zijn, nee ik had/ heb een keelontsteking te pakken. Ik had me echt in tijden niet meer zo ziek gevoelt. Heb daarom ook niet zoveel kunnen doen deze week. Het was de bedoeling om deze week alleen maar over leuke ideetjes voor Valentijnsdag te bloggen, dit is er jammer genoeg niet van gekomen. Maar ja, wel weer meer ideeën voor volgend jaar. Ik ben blij dat de koorts nu wel weg is, maar mijn keel die heeft het er nog wel moeilijk mee en niet vergeten mijn neus van al het gesnotter. Die is niet meer zo glad meer, maar zit vol met droge velletjes. Hopelijk ben ik er volgende week er van af.

Wat ik gisteren wel heel lief door de brievenbus heen kreeg, was een klein liefdes pakketje. Gekregen van Merula (@merulala.nl). Op instagram kregen de eerste drie mensen die op haar foto reageerde een Valentijn pakketje binnen. Bij mij zat er een schattig kaartje in met een Pilea stekje. Die wou ik al super lang hebben. Nu maar duimen dat die het gaat doen. Ik ben er echt ontzettend bij mee dank je wel Merula en mijn vriend, want hij had gereageerd.

pilea

De winnaar is…

En er is afgelopen dinsdag ook een leuke giveaway in gegaan. In samenwerking met Faunascapes mag ik een poster op B2 formaat van hen weg geven.

Wat hebben veel mensen meegedaan aan deze win actie, wat super leuk. Ook de verhalen, vond ik erg mooi om te lezen. Dank jullie wel daarvoor. Ik zal jullie niet langer in spanning laten wachten en zal dan ook nu de winnaar bekent maken:

 

Gefeliciteerd!!

Zou je je naam + adres en de poster die je heel graag wilt hebben naar mij toe willen sturen. Dit kan via mijn contactformulier, maar kan ook via draadenspijker@gmail.com. Dan kan ik het weer doorsturen naar Faunascapes. Alvast heel veel plezier met je gewonnen poster, ik ben benieuwd welk mooi plekje hij krijgt.

 

Hoe was jullie Valentijnsdag?

Die van mij is een beetje eenzaam, mijn vriend is druk aan het werk. Ik denk dat ik zo even fijn op de bank ga ploffen en kijken wat er allemaal te zien is.

Liefs Sanne♡

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Ik ga zo meteen dat plantje eens opzoeken bij Mr Google…Veel beterschap voor je.Ik heb mijn kinderen verwend met een donut(met roze glacéring) omdat ik geen partner heb maar zij vonden dat een goed idee 😉

 • Nog bedankt voor je lieve woorden Carla.
  Sorry voor mijn late reactie, ik heb het een beetje druk gehad.
  De donuts zullen nu allang al op zijn in de tussen tijd.
  Was het nog gelukt met de zoektocht?

  Een mooie avond.

  Liefs Sanne ♡