Voorjaar bij Søstrene Grene, met een verrassend nieuw item in de collectie

voorjaar

Søstrene Grene heeft vanaf vandaag de nieuwe collectie in de winkel liggen waarbij je helemaal fris het voorjaar in kunt gaan! De collectie bestaat uit een serie van producten die mooi aansluiten in het interieur van een levendig, gezellig en inspirerend huis. Ook brengen de zussen
Anna en Clara voor het eerst drie soorten decoratief behang uit. En hoe leuk is het dat Søstrene Grene mij benaderde om als een van de eerste aan de slag te gaan met dit vrolijke behang.

Buiten het behang hebben ze ook een veelzijdige bijzettafel (deze ligt 21 maart in de winkel),een unieke kapstok, rieten stoelen, lampen, stoffen, accessoires, keukengerei en de rest zal ik nog maar niet verklappen, want dan heb je zelf ook nog wat te ontdekken in de winkel!

voorjaar
Bron: Søstrene Grene

Voorjaar in huis met het nieuwe item: behang.

Met behang breng je al snel een persoonlijk tintje aan de interieur en het geeft gelijk een gezellig huiselijk gevoel. Ook geeft het veel sfeer en karakter aan een ruimte. Behang bijvoorbeeld één muur in de ruimte, dit word gelijk een blikvanger in de ruimte. En als je er bijvoorbeeld een mooi dressoir, open kast of een erfstuk tegenaan plaatst, dan zullen ze in het middelpunt staan met de aandacht die ze verdienen.

Bron: Søstrene Grene

De drie soorten die er zijn, zijn de kleine stippen, strepen en een bloemen motief. En deze kreeg ik ook toegestuurd van Søstrene Grene, Om het behang te beleven hier in huis en om promotie te maken voor de nieuwe behanglijn.

Aan de slag in huis.

Het voorjaarsgevoel brengen we in de logeer/ lounge kamer aan met het strepen behang. Deze sluit mooi aan in de stijl van onze inrichting. Het behang is makkelijk aan te brengen op de muur. Ik schrok alleen wel even toen ik her en der een aantal luchtbolletjes zag opkomen toen ik het behang op de muur had geplakt, maar na een paar uur drogen is dat allemaal netjes weg getrokken. Wees wel voorzichtig met het aanbrengen. Ik gebruik altijd een behangspatel, maar dan kan je het behang beschadigen. Gebruik hiervoor een zachte behangborstel. Klik hier om te zien hoe je aan de slag kunt gaan met het behang.

We zijn erg blij met het resultaat,de strepen geven zoveel karakter en pit aan de ruimte. Elke keer wanneer ik de deur open doe krijg ik een glimlach op mijn gezicht.

voorjaar
voorjaar
voorjaar
voorjaar

Tips

Een muur behangen is heel erg mooi, maar vind je het toch nog een beetje spannend om met prints aan de slag te gaan? Dan kan je er natuurlijk ook voor kiezen om een groot panneel te behangen. Deze kan je altijd weghalen wanneer het motief je te veel wordt, of je wilt juist snel een andere look geven aan je ruimte. Dan is dit een makkelijke en snelle oplossing. Je kunt ook beide kanten van het paneel gebruiken, door op elke kant een andere print te plaatsen. Dit maakt het “spelen” met je interieur nog leuker!

Misschien heb je nog wel een paar restjes behang over. Onder het motto “weggooien is zonde”, kan je hier bijvoorbeeld nog leuke hangers van maken. Leuk voor de feestdagen of een verjaardag!

voorjaar

Ik ben benieuwd naar jouw favoriete print van het nieuwe Søstrene Grene behang!?

jaloezieën
Liefs Sanne

Deze blog is geschreven in samenwerking met Søstrene Grene. De blogposts die ik schrijf in samenwerking bevatten een eerlijke review en werk ik alleen samen met bedrijven en merken die echt bij mijzelf en mijn blog passen.

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.